Sverige är Europas ”crazy cat lady”

ccl

Sverige har under de senaste åren helt förlorat sig i ett slags godhetsdelirium. Tiggare kallas på officiell svenska ”utsatta EU-medborgare”.

En tiggare utanför en butik kanske inte stör så mycket, men volymen av dessa visar sig i hur det ser ut i de läger där de bor, eller på Göteborgs Centralstation som är svår att passera utan att man blir antastad. Parker och lekplatser fylls av människoavföring.

Desto mer allvarligt för samhällsekonomin är att migranter från alla världens hörn har välkomnats hit med ”öppna hjärtan” därför att ”ingen människa är illegal”, och så vidare.

Det har gått så långt att Myndigheten för Samhällsberedskap har varnat för att liv, hälsa och viktiga samhällsfunktioner är i fara. Kommuner, Migrationsverket, tandläkarpraktiker, vårdcentraler, skolor och andra samhällsinstitutioner går på knä.

Twittraren Qeruiem jämförde idag detta tillstånd med den sällskapssjuka men vresiga damen som tar emot ny katt efter ny katt trots att pengarna till mat för länge sedan är slut och trots att lägenheten alltmer fylls och stinker av kattbajs.

Sverige har helt enkelt blivit Europas ”Crazy Cat Lady”.

Bloggat: Fnordspotting, Toklandet.

Annonser